Erhverv

Med Computer-animering kan man lave flotte tegnefilm, men med " mini-TEGL kan man, i de rigtige materialer, arbejde med både detaljerne og de store linier-- fuldstændig som i det endelige byggeri, men til 1-2 /1000 dele af byggeprisen.    Få meget bedre og smukkere byggeri -- undgå fejlbyg, havde folkene bag Simens Arena fået lavet modeller af de stor spær, var fejdimensioneringen opdaget før fabrikken lavede de dårlige spær. Tænk hvad der var sparet ??? 1-2.000 gange modellernes pris. og et kæmpe prestige-tab. 
Dansk byggeri er fyldt med fejl, der let kan undgås, hvis man, som vore forfædre i Ægypten / Romeriget / Italien m.f. starter et byggeri med en nøjagtig mini-udgave. Mange af de fantastiske bygværker står endnu efter 2.000 år eller 
file:///Users/tommypein/Desktop/Billedudsnit.pictClippingmere.                De mange computer beregninger er en falsk sovepude - en erfaren bygmester kan hurtigt se om en konstruktion er rigtig, i en stak fine beregninger kan der let være en række fatale fejl skjult. Det koster milliarder af kr. hvert år bare i Danmark.


Ordentlige modeller i flere skalamål, gør det let, først at teste konstruktionerne på mange måder: belastninger, samlinger, sætningsskader, jordskælv, desuden solindfald året rundt og vind på opholdsarealer, naturlig ventilation osv.osv.---. Se indretning - gennemtænke bygningens brug og mulighed for ændret anvendelse- se de forskellige materialer-- osv.osv. ------- Dernæst at mødes: arkitekt, konstruktør, håndværkere, brugere, bygherre m.f. og gennemdrøfte de enkelte detaljerne og helheden, ud fra mange synspunkter, og rette projektet længe før materialerne er bestilt og fremstillet, ja tænk på hvor ofte der må foretages dyre rettelser, midt under byggeriet
SÅ SPAR RIGTIG MANGE PENGE OG ÆRGELSER -- BRUG OS
Foruden det meste i mini BYGGEMATERIALER har vi 40 års byggeerfaringer        i ægte bæredygtigt byggeri, så jeg kan hjælpe på mange måder.


Eksempler på virksomheder, der har anvendt vore produkter
Specielt indenfor undervisning er der rigtig mange der anvender mini-TEGLs produkter igen og igen år efter år:

  • Danske Entreprenører / nu " Dansk Byggeri " (hvad gør en struktør ? )
  • Nordisk Film ( modeller til kendte film og TVserier )
  • Arkitektfirmaer
  • Kunstnere i SV & DK ( demomodeller af kunstværker / bygningskunst
  • Reklamebureauer ( til film og fotos + special gaver )
  • Højgaard & Schulz og andre byggefirmaer ( til færdigfremstillede tro kopier af gamle og nye erhvervsbygninger, og af bygninge delaljer, f.eks pejse modeller og gennemskårne masseovne.
  • Danmarks Radio - special effect afd.
  • Arkitekt- og ingeniør-skoler i Sverige og England
  • Museer i en række lande (tegl m.v. i mange skalamål til modeller og undervisning.
arkitekt Tommy Von Pein      pein@minitegl.dk    47 17 11 90